Gense webinarer om minivådområder

SEGES arrangerede i 3 uger i marts webinarer, hvor landmænd, oplandsrådgivere og entreprenører, fortalte om deres oplevelser med minivådområder. Du kan gense webinarerne her.

8. marts: Webinar om minivådområder (Syddanmark)
Oplandskonsulent Aksel Ravn fra Koldingområdet fortalte om minivådområdeordningen og arbejdet med at etablere et minivådområde. Landmand Ole Frederiksens fortalte om sine overvejelser og tanker om at få et minivådområde på sin bedrift nær Bredsten, og entreprenør Niels Worm delte sine erfaringer med at grave minivådområder. Se webinaret her.

10. marts: Webinar om minivådområder (Fyn)
Oplandskonsulent Birthe Thordahl Christensen fra Fyn fortalte om minivådområdeordningen og arbejdet med et at etablere et minivådområde. Landmand Peder Stougårds fortalte om sine overvejelser og tanker om at få et minivådområde på sin bedrift nær Haarby. Se webinaret her.

15. marts: Webinar om minivådområder (Nordjylland) 
Oplandskonsulent Camilla Thomsen fra Nordjylland fortalte om minivådområdeordningen og arbejdet med at etablere et minivådområde. Landmand Klaus Aage Bengtsson fortalte om sine overvejelser og tanker om at få et minivådområde på sin bedrift nær Gandrup, og entreprenør Jens Oluf Thomsen delte sine erfaringer med at grave minivådområder. Se webinaret her.