Åbne minivådområder over hele landet

Omkring 250 landmænd, lodsejere, entreprenører og andre nysgerrige var den 29. oktober 2020 rundt og besøge et af de 16 Åbent minivådområde-arrangementer over hele landet som Oplandskonsulenterne og minivådområde-ejerne var værter for.


Åbent Minivådområde hos Lars Nielsen i torsdags. 3 rundvisninger plus en 1 ekstra opsamlingsrunde blev det til. Fin dag med interesserede besøgende og sol over bassinerne til sidst.

I det dejligste efterårssolskin var der Åbent minivådområde hos Bent Graversen. Der blev snakket om regler og vilkår, kigget på kort, og vi så de store bassiner, som snart er færdige.
 
Det første minivådområde i Sønderjylland er etableret hos Martin Hansen ved Rødekro. Med behørig hensyntagen til corona-restriktionerne var der rigtig god interesse for arrangementet med Åbent minivådområde.

Der var tørvejr og solskin hele dagen ved Almind. De fremmødte var en god blanding af nogle der havde søgt tilskud, nye interesserede og entreprenører. Der blev serveret kaffe/kage og der var en pølsevogn, hvilket var et stort hit, men det gjorde det også lidt svært at få folk til at tage hjem.

Uffe Kristiansen venter på de besøgende til Åbent minivådområde. Solen skinner og her står her en glad ejer af et minivådområde.

Åbent minivådområde hos Jens Johansen ved Nyborg. Vejret var meget blandet, men der var masser af entreprenører, lodsejere der havde søgt tilskud, naboer og andre interesserede, der kom forbi for at se det smukt designede minivådområde.